Zvířata s následujícími podmínkami vybrala jalovcové bobule:
Azoturia
Zadržování tekutin
Poruchy ledvin a močových cest
Kyselina mléčná nebo kyselina močová (přebytek)
Nedostatek vlastní hodnoty, emoční zanedbávání
Jalovcové bobule jsou dováženy z Bulharska do Spojeného království, kde se připravují bobule lehkým drcením před jejich zavedením do palírny pro parní destilaci. Vyrobený olej má čirou světle žlutou barvu se sladkým a svěžím charakteristickým aroma jalovce.
Jalovcový bobulový esenciální olej je lepší než jalovcový esenciální olej, protože je extrahován pouze z plodů, zatímco jalovcový esenciální olej je extrahován z celé rostliny, která obvykle zahrnuje listy a větvičky. Jalovec roste ve velmi různorodých podmínkách, jako jsou hory a jehličnaté lesy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.